10 la sută speranţe pentru Caransebeş

speranţe

Viitorul Caransebeş a disputant sâmbătă, 17 iunie, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, prima manşă a meciului de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, pierzând în faţa formaţiei  Şurianu Sebeş, cu scorul de 1-2 (0-0 la pauză ).

Prima ocazie de a deschide scorul a aparţinut oaspeţilor, în minutul 17 Ludwig expediind un şut excelent de la 20 de metri, balonul fiind scos de sub transversală, cu o paradă spectaculoasă, de Birăescu.

Cea de a doua,  şi de fapt ultima fază importantă a primei părţi, s-a petrecut în minutul 26, atunci când gazdele au beneficiat de o lovitură liberă de la 30 de metri, executată de Bona, Şandru a deviat cu capul până la Vătafu, însă şutul puternic al acestuia, de la 10 metri, s-a dus peste poarta adversă.

Ca şi în prima repriză, şi în partea secundă oaspeţii au făcut un pressing foarte bun, dar, cu toate acestea, gazdele au avut o bună oportunitate de a deschide scorul în minutul 49, când Suru a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, însă şutul nu a avut forţă şi Bănică a reţinut balonul.

speranţe

Caransebeşenii au deschis scorul în minutul 72, după un corner bătut de Suru de pe partea stângă, centrarea fiind reluată în plasă cu capul de Şandru.

Oaspeţii au egelat aproape imediat, în minutul 74, după un atac purtat pe stânga, de unde Marcu a centrat, iar Bălaş a trimis cu capul, învingându-l pe Birăescu din 10 metri.

Finalul s-a jucat pe o ploaie torenţială, care a făcut aproape imposibil controlul balonului, şi, cu toate acestea, în minutul 81, ardelenii au avut un atac bine construit pe partea dreaptă, de unde Lăcătuş a centrat în careul caransebeşean, iar Muntean, complet liber la 10 metri, a trimis cu capul în plasă, fără speranţe pentru Birăescu.

speranţe

„A fost un meci care, la un moment-dat, părea că se îndreaptă spre un scor egal, un 0-0, numai că, după ce am înscris primul gol, pe câteva greşeli personale ale jucătorilor mei – nu vreau să dau nume –, o minge aruncată 40 de metri a fost lăsată să cadă de băieţii mei, centrare şi am primit gol cu capul. La 1-1, am încercat să jucăm, dar iarăşi am avut greşeli personale şi din nou am primit gol. Consider că era echitabil dacă se termina egal, cu toate că am condus şi ne-am dorit victoria. Le mulţumim spectatorilor care au venit azi în număr atât de mare la stadion. Vom merge să vedem ce mai putem face în retur, deşi şansele noastre sunt oarecum compromise. Dacă până acum dădeam şanse 50 la 50 la sută, acum cred că echipa din Sebeş are 90 la sută şanse de promovare în Liga a III-a. Vom încerca să-l avem şi la Sebeş pe Dan Alexa în teren, el va face tot posibilul să vină, dar depinde şi de programul pe care-l are la Chiajna… Trec acum peste ceea ce s-a întâmplat la cele două goluri primate şi zic că trebuie să arătăm în continuare că suntem o echipă, suntem o familie, am spus că echipa este formată pe prietenii şi trebuie să rămânem şi după acest meci o echipă sudată, o adevărată familie”, a spus, după meci, antrenorul Viitorului, Dan Doran.

dan doran 2

Ca reprezentant al Comitetului director al clubului caransebeşean, deoarece ceilalţi membri, inclusiv preşedintele Ovidiu Chimigeriu şi primarul Felix Borcean, au fost plecaţi la Bucureşti, Dan Avram a ţinut să-i felicite pe toţi componenţii lotului, în frunte cu antrenorul Dan Doran, pentru performanţa de a disputa barajul de promovare în Liga a III-a.

dan avram 2

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, C. Suru, D. Bona, L. Vătafu (min. 82, M. Dragomir), I. Văcărescu (77, I. Feneş), D. Alexa, C. Arnăut, O. Bălan, Al. Dumitru, Ghe. Văluşescu (70, B. Gulea), D. Şandru; rezerve: D. Socaci, M. Gheorghescu, N. Birăescu, F. Dovlete. Antrenor, Dan Doran.

Şurianu Sebeş: Bănică, Rahovean (12, Găldean), Cutean, Radu, Trif, Ludwig, Neagu, Muntean, Bălaş (82, Cotoară), Marcu (84, Osogo), Drăgan (76, Lăcătuş); rezerve: Samoilă, Mirca, Fulea. Antrenor, Doru Oancea.

A arbitrat la centru Mircea Ardelean (Arad), asistat la cele două linii de Raul Ghiciulescu (Lugoj) şi Patricia Samsudean (Timişoara).

Observatori: Nicolae Grigorescu şi Romeo Malac, ambii din Timişoara.

Returul va avea loc sâmbătă, 24 iunie, la Sebeş.

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei