11 furturi, comise pe parcursul a doar două nopți! Autorii, doi tineri din Bozovici, identificați de polițiști!

 modelmic

Polițiștii cărășeni au reușit să rezolve un caz care a dat bătăi de cap mai multor cetățeni din Valea Almăjului, care s-au trezit peste noapte că nu își mai pot folosi utilajele agricole, rămase fără acumulatori. Vinovați ar fi doi tineri, care au sustras pe parcursul a două nopți nu mai puțin de 11 acumulatori auto, pe numele acestea fiind întocmite dosare de cercetare penală.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 6 de Poliție Rurală Bozovici au reușit să identifice doi tineri în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, din Bozovici, bănuiți că au sustras 11 acumulatori auto de pe mai multe utilaje agricole din localitățile Eftimie Murgu, Lăpușnicu Mare, Moceriș și Pătaș.

În fapt, în noaptea de 27/28 septembrie a.c., cei doi bănuiți s-au deplasat cu un autoturism pe raza comunei Lăpușnicu Mare și ar fi sustras un acumulator auto de pe un tractor, după care s-au deplasat în satul Moceriș de unde ar mai fi sustras un acumulator auto. Tot în aceeași noapte, bănuiții s-au deplasat în localitatea Pătaș de unde ar mai fi sustras încă 2 acumulatori auto.

Ceilalți 7 acumulatori auto ar fi fost sustrași de cei doi tineri în noaptea de 29/30 septembrie a.c., prin același mod de operare, din localitatea Eftimie Murgu”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

Cei doi tineri sunt cercetați acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților și a recuperării prejudiciului total.

Din cei 11 acumulatori auto sustrași, 5 au fost recuperați și restituiți persoanelor vătămate.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei