12 persoane, reținute pentru 24 de ore sau plasate sub control judiciar în urma perchezițiilor din Caraș-Severin și Timiș

retinuti

12 persoane au fost reținute pentru 24 de ore sau plasate sub control judiciar în urma perchezițiilor derulate ieri în județele Caraș-Severin și Timiș, locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în cursul zilei de ieri, 29 octombrie, în județele Caraș-Severin și Timiș, au fost dispuse măsuri preventive față de 12 persoane, dintre care 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 51 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Față de celelalte 6 persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Suspecții acționau pe raza orașului Moldova Nouă și în localitățile din zona Clisurii Dunării, unde se ocupau cu distribuirea de droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, în activitățile infracționale fiind atrași inclusiv minori care erau folosiți pentru predarea drogurilor către consumatori. Drogurile și substanțele susceptibile de a avea efect psihoactiv erau achiziționate de pe raza municipiului Timișoara și revândute consumatorilor din zonă, inclusiv elevilor de liceu.

Citește și Minori folosiți pentru distribuirea de droguri! 21 de percheziții domiciliare în Caraș-Severin și Timiș!

 

Karina TINCUL

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei