13 minute pentru 21 de proiecte de hotărâre

13

Doar de 13 minute au avut nevoie astăzi consilierii locali ai municipiului Reșița reuniți în ședință, pentru a aproba 21 de proiecte de hotărâre: 14 aflate pe ordinea de zi și 7 introduse în regim de urgență. 

Toate proiectele au fost adoptate în unanimitate de cei 17 consilieri locali prezenți la ședință, fără nici o intervenție, fără nici o interpelare. Eficiență maximă, grabă, lipsă de interes? O fi fost de vină căldura?

Trebuie menționat că nici subiectele de pe ordinea de zi nu au fost deosebit de interesante: modificarea statului de funcții a unor direcții și servicii, scoaterea din domeniul public și trecerea în domeniul privat a unor terenuri, darea unor spații în folosința Bibliotecii municipale, încheierea unor protocoale de colaborare sau de parteneriat cu diferite instituții.

Aleșii locali au aprobat și o rectificare bugetară, în valoare de 70.000 de lei, bani ce vor merge la Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat.

Bugetul local la municipiului Reșița a înregistrat anul acesta și un excedent bugetar de 600.000 de lei, bani care vor ajunge la Direcția de Întreținere a Patrimoniului  și care vor fi folosiți, conform primarului Mihai Stepanescu, pentru o serie de lucrări de reparații sau pentru înlocuirea unor bunuri.

 Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei