15 tone de fân ard la Țerova!

ard

15 tone de fân au fost cuprinse de flăcări la Țerova și, dată fiind amploarea incendiului, în sprijinul pompierilor militari care s-au deplasat de urgență la fața locului imediat după apelul la 112, a mai venit un echipaj.

În jurul orelor 12:00 a fost anunțat prin apel 112 un incendiu care a cuprins o claie de fân dintr-o gospodărie în cartierul Țerova din municipiul Reșița.

S-a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Semenic, Adrian Manofu, fânul depozitat în grădina din spatele casei este în cantitate foarte mare, aproximativ 15 tone, cu toate acestea nu există pericolul de propagare a incendiului, după cum am fost informați în momentul redactării acestei știri.

WhatsApp Image 2020-08-07 at 13.02.07 (1)

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei