18 absolvenţi, selectaţi în vederea încadrării în urma bursei locurilor de muncă de la Reșița

 

modelmic

131 de locuri de muncă au fost oferite, 29 de agenți economici, 202 persoane în căutarea unei slujbe – cam aceasta ar fi pe scurt descrierea Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi derulată vineri la Reșița, în sala Campus Cafe a Universității Eftimie Murgu. Evenimentul, organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin, nu a oferit nicio surpriză sau schimbare majoră față de bursele similare ce au avut loc anii trecuți. Nici în ceea ce privește numărul de joburi oferite, nici în ceea ce privește natura acestora sau numărul de persoane în căutarea unui loc de muncă. Singura „pată de culoare” ar fi probabil participarea la eveniment a unei părți a elevilor de la Colegiul Naţional Traian Lalescu din Reşiţa, care au avut ocazia de a experimenta participarea la o bursă a locurilor de muncă.  

Cele mai multe locuri de muncă au fost de lăcătuş mecanic, electrician, sudor, asistent relaţii publice, frezor universal, strungar universal, bobinator, lucrător comercial, maşinist pod rulant, ospătar, tranşator carne, agent asigurări, mecanic auto, strungar CNC, dar au fost disponibile şi locuri de muncă pentru persoanele fără studii (muncitor necalificat, manipulant marfă şi încărcător-descărcător) şi pentru persoanele cu studii superioare (inginer electromecanic, inginer automatist, inginer mecanic, proiectant inginer , economist şi asistent manager).  

Un număr de 29 de agenţi economici au fost prezenți la eveniment, aceștia oferind  persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr de 131 locuri de muncă. La bursă au participat 202 persoane, din care 47 au fost absolvenţi, 18 absolvenţi fiind selectaţi în vederea încadrării, urmând a participa în perioada următoare la interviuri şi probe de lucru la sediile firmelor.

Atât agenţii economici, cât şi persoanele participante la eveniment au fost informați cu privire la serviciile oferite şi la facilităţile de care pot beneficia șomerii şi angajatorii  dacă apelează la serviciile Agenţiei”, informează reprezentanții AJOFM Caraș-Severin.

Locurile de muncă rămase vacante în urma Bursei vor putea fi consultate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17, unde vor fi emise repartiţii persoanelor ce întrunesc condiţiile impuse de angajatori.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei