18,80% din voturile reșițenilor au fost pentru USR-PLUS! „Cetățenii s-au săturat de minciună și incompetență”!

modelmic

 

18,80% dintre reșițenii care și-au exprimat duminică dreptul la vot au optat pentru Alianța 2020 USR-PLUS! Rezultate neașteptat de bune chiar și pentru reprezentanții județeni ai alianței au fost obținute și la Caransebeș, Băile Herculane, Oțelu Roșu, Bocșa, Oravița sau Moldova Nouă. În Caraș-Severin, USR-PLUS s-a clasat pe locul trei în opțiunea alegătorilor, cu un procent de 11,05%, mult sub cel obținut la nivel național, dar a reușit totuși să surclaseze partide cu structuri mult mai bine puse la punct, cu parlamentari, primari sau consilieri. Motiv pentru reprezentanții alianței de a transmite mulțumiri, dar și de a face promisiuni că nu vor dezamăgi pe viitor.

Mulțumesc cărășenilor care și-au exprimat duminică votul și care au fost minunați, întregii echipe USR și grupului de inițiativă PLUS pentru munca depusă în această campanie. Iată că o echipă mică de oameni noi în politică reușesc să învingă partide cu structuri vechi, partide care prin reprezentanții lor au condus la situația actuală din Caraș-Severin”, declară Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin.

La rândul său Dragoș Curelea, președintele USR Caransebeș dă asigurări că echipa pe care o conduce va munci pentru a demonstra cărășenilor că merită încrederea pe care le-au acordat-o: „Vom arăta că suntem o echipă puternică și capabilă să dea următorii primari și consilieri locali care să își exercite  mandatul în interesul cetățeanului”.

Felicitări pentru echipele PLUS și USR din județul Caraș-Severin au venit și din partea lui Dacian Cioloș președintele PLUS, care a adăugat însă că așteptările cărășenilor de la cei pe care i-au votat sunt mari.

Am fost  în precampania electorală  în județul Caraș-Severin, în localitatea Reșița  și am simțit că lucrurile se schimbă în bine, că cetățenii s-au săturat de minciună și incompetență, iar promisiunile nu mai sunt suficiente ca să câștigi voturi. Așteptările în județul Caras-Severin sunt mari și ne vom pregăti ca cetățenii din această comunitate să fie reprezentați așa cum merită în Parlamentul European, dar să aibă și posibilitatea să aleagă oameni competenți la alegerile care urmează“, a declarat Dacian Cioloș.

Cine sunt acești oameni competenți? Urmează să aflăm, cu atât mai mult cu cât echipa PLUS, informează prin intermediul unui comunicat de presă că îi așteaptă alături de ei pe toți cei care doresc să pună bazele unui nou început pentru România.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Opinia Publica

  Inteleg ca entuziasmul e mare, dar s-o luam moale. Momentan sunt la aproape 20%. E foarte bine, dar mai e mult pana departe. Cu rabdare si un program fezabil se pot duce in sus. Daca se arunca spre guvernare acum au toate sansele sa esueze lamentabil si sa resurciteze PSD-ul exact ca la fostele alegeri parlamentare.

  Raspunde
  1. zero

   “Momentan sunt la aproape 20%.”

   În judeţul Timiş sunt la aproape 40%. Dublu. Şi nu e sărăcia şi corupţia din Caraş.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei