2.580 de doze de vaccin antirujeolic, deblocate de Minister pentru Caraș-Severin! Ne ajung…pentru moment

modelmic+editorial

La Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin vor sosi, în scurt timp, doze de vaccin ROR (antirujeolic). Ministerul Sănătății a repartizat miercuri 109.000 de doze de vaccin, prin ordin de ministru, iar județului Caraș-Severin îi revin 1.080 de doze.

 

De asemenea, DSP Caraș-Severin a trimis ieri Ministerului Sănătății o cerere de suplimentare a dozelor. Astfel, un număr de încă 1.500 de doze de vaccin vor completa cele 1.080 inițiale, ceea ce înseamnă un total de 2580 de doze.

Conform catagrafiei realizate la nivelul județului, au nevoie de vaccin 2569 de copii. Aceste doze de vaccin sunt aferente primelor două trimestre ale anului 2017.

Reamintim că județul Caraș-Severin a înregistrat un număr însemnat de cazuri de rujeolă, fiind unul dintre cele trei județe-focar la nivel național.

 

 

Alexandra JURCA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei