20 de ani ERASMUS la Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa! Vezi bursele disponibile în 2017

modelmic+editorial

În 2017 se împlinesc 20 de ani de la momentul lansării Programului ERASMUS în România, iar Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa se numără printre universităţile româneşti care au participat încă din primul an la acest program.

Până în prezent, aproximativ 200 de studenţi reşiţeni au beneficiat de burse ERASMUS pentru stagii de studiu şi/sau practică la universităţile partenere din Europa.

În anul universitar 2017-2018, studenţii reşiţeni au la dispoziţie 12 burse de studiu sau practică în străinătate. Practica poate fi realizată fie pe durata studiilor, fie în primul an de la absolvire, sub forma unor stagii de formare la firme sau instituţii de profil din străinătate, cu finanţarea integrală a transportului şi cheltuielior de subzistenţă.

Selecţia beneficiarilor de burse ERASMUS+ va avea loc în perioada 20.03.- 10.04.2017. Pentru informaţii suplimentare accesaţi pagina: http://www.uem.ro/index.php?id=1246&L=%2525270

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei