„2020 a fost un an dificil cu multe provocări“ – afirmă Silviu Hurduzeu

a

Sfârșitul de an 2020, prilej de bilanț pentru toată lumea, inclusiv pentru liderii partidelor din Caraș-Severin. Despre anul pe care ne pregătim să-l încheiem, președintele organizației județene a Partidului Social Democrat, Silviu Hurduzeu, afirmă că a fost unul dificil:

„Anul pe care îl încheiem a fost unul dificil și cu multe provocări. În primul rând din cauza situației pandemice care a afectat toată țara, inclusiv județul Caraș-Severin, au mai fost cele două rânduri de alegeri, locale și parlamentare și nu aș vrea să spun prea multe despre acestea, pentru că întotdeauna electoratul are dreptate; iar dacă el așa a decis, așa va fi. Vreau doar să le mulțumesc tuturor cărășenilor care au participat la aceste alegeri și celor care au votat candidații PSD. Vreau în egală măsură să le mulțumesc și colegilor de partid care s-au implicat în aceste campanii electorale, primari, consilieri locali și nu numai“.

În ceea ce privește anul 2021, Silviu Hurduzeu a declarat pentru Reper24: „ Sigur că mă aștept ca în primul rând să stopăm această pandemie, să scadă numărul de îmbolnăviri, sunt optimist în eficacitatea vaccinului și îndemnul meu către toți cetățenii județului este acela de a se vaccina.  Așteptările mele sunt legate de noua calitate de deputat pe care mi-au conferit-o cărășenii. Sper să pot face lucruri pentru județul Caraș-Severin și pentru locuitorii săi, pentru cei care mi-au acordat votul și și-au pus speranța și încrederea în mine la alegerile parlamentare“.

„Acum, la final de an, vreau să urez tuturor cărășenilor multă sănătate, un An Nou cu sănătate, împliniri și bucurii. Fie să putem să ne întâlnim și în 2021 sănătoși, cu speranțe de mai bine pentru toată lumea“ a mai adăugat președintele filialei Caraș-Severin a PSD Silviu Hurduzeu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei