23 de primăveri în toiul iernii, cu The Road Band! Centrul de Educație Incluzivă suflă în lumânări!

modelmic+editorial-Recovered-Recovered

 

Cel de-al 23-lea an de existență al Centrului Școlar de Educație Incluzivă Primăvara din Reșița a fost sărbătorit cu fast și voie bună vineri, în compania unor invitați de seamă.

 

 

„Data de 22 ianuarie reprezintă cel de-al 23-lea an de activitate în educație specială, 23 de ani de zâmbete ale copiilor noștri, 23 de ani de bucurii și speranțe ale familiilor copiilor din Centrul Primăvara”.

Înființat în urmă cu 23 de ani, Centrul Primăvara s-a dezvoltat de la an la an, oferindu-le copiilor cu deficiențe numeroase facilități în recuperarea lor.

„Cu fiecare zi suntem tot mai buni în ceea ce facem, deoarece sufletul și priceperea în activitățile educaționale sunt elementele esențiale în dezvoltarea acestor copii minunați”, explică reprezentanții Centrului.

Zilele Centrului au început cu mult așteptatul concurs ,,Copiii primăverii au talent”, competiție care a fost inaugurată anul trecut și pe care micuții au așteptat-o cu sufletul la gură și la aniversarea din acest an.

Trupa The Road Band, în frunte cu Cristi Iakab, a fost cea care a i-a ridicat apoi pe micuți, părinți și dascăli de pe scaune.

„22 ianuarie reprezintă o zi importantă pentru Centrul Primăvara. Dacă acum 23 de ani ajutorul popular norvegian s-a gândit să înființeze un centru care să ofere servicii la cele mai înalte standarde pentru copiii cu nevoi speciale și familiile acestora, în cei 23 de ani am încercat să păstram aceste standarde, bazându-ne pe un principiu dobândit de la partenerii noștri norvegieni: o bună colaborare între cadrele didactice, familie și comunitate. Am înțeles că doar așa le putem oferi o viață mai bună copiilor cu probleme”, explică Mihaela Mazera, director al Centrului Școlar de Educație Incluzivă Primăvara.

 

Alexandra JURCA

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei