30.000 de lei, de la Consiliul Local, pentru Spitalul din Caransebeş

modelmic+editorial

În şedinţa de miercuri, 25 ianuarie, a Consiliului Local Caransebeş, managerul Spitalului Municipal de Urgenţă, Ionuţ Mihăilică, a făcut o solicitare privind alocarea unor fonduri strict necesare continuării activităţii acestei unităţi medicale.

Instituţia are conturile blocate din cauza arieratelor și, în aceste condiţii, a spus managerul unităţii medicale, ar fi nevoie urgentă de 30.200 de lei, bani care ar asigura, măcar pe moment, continuarea activităţii spitalului.

Situaţia este cu atât mai gravă cu cât, fără acest sprijin, cadrele medicale din spital nu vor putea utiliza nici aparatul ultramodern de computeromografie recent achiziţionat, şi nici măcar Ambulanţa aflată în dotarea unităţii, a mai spus Ionuţ Mihăilică.

Solicitarea managerului Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş a fost supusă la vot, ea fiind aprobată în unanimitate de consilierii locali.

 

Cosmin VLAD

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei