3,2,1….FOLK! Florin Chilian și Zoia Alecu deschid deseară la Gărâna, regalul acustic al acestui weekend

modelmic+editorial

 

Doar câteva ore ne mai despart de cel mai așteptat weekend al verii în Poiana Lupului. Regalul de chitară e pe punctul de a începe la poalele Semenicului, iar ediția de anul acesta a festivalului de Folk se anunță a fi una cum n-au mai fost până acum.

 

Mai toate numele mari ale genului și-au dat mâna și vor participa la un atfel  de festival în acest an – Gala Folk Pro-Bono, un eveniment menit să vină în sprijinul efortului de reconstrucție a scenei pe care au urcat de-a lungul anilor artiști de renume mondial dar care, din nefericire, a fost distrusă într-un incendiu în toamna anului trecut.

Gala Folk va fi deschisă astăzi de nimeni altul decât Florin Chilian, alături de Zoia Alecu, Mircea Rusu Band, Adrian Berinde Band și Adrian Sărmășan.

Mâine, la apusul zilei de vineri, pe scenă vor urca Mircea Baniciu & Vlady Cnejevici și Teo Boar, Nicu Alifantis, Didina Curea, Marius Bațu și Ovidiu Scridon.

Folk-ul ne încântă și sâmbătă, atunci când Poiana Lupului va cânta la unison cu Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru , Pragu’ de Sus, Maria Gheorghiu, Ioan Onișor & Alexandra Sidor și Zoltan O. Butuc.

Și dacă vă gândiți că duminică toată lumea strânge tabăra și pleacă spre casă, vă anunțăm că folk-ul rămâne tare pe poziții. Ducu Berți, Magda Pușkaș, Emeric Imre & Jimi El-Laco, Horia Crișovan & Florin Cvasa și Cristian Buică și-au acordat deja chitările și nu ne vor lăsa nici în ruptul capului să plecăm acasă.

Spectacolele din fiecare seară vor începe la ora 19. De asemenea, în cursul zilei de sâmbătă, începând cu ora 18, Poiana Lupului va găzdui o prezentare de modă Luciana Matei.

CITEȘTE ȘI: „Gărâna Must Go On”! Urmează patru zile de folk, într-un festival organizat chiar de artiști!

20376183_2019351344757169_2647160484028222980_n

 

Alexandra JURCA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei