37 de locuri de muncă vacante în această săptămână prin AJOFM Caraș-Severin

aa

În județul Caraș-Severin sunt disponibile în această săptămână 37 de locuri de muncă, oferite prin Agenția Județeană Pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM).

Cele mai multe sunt disponibile în Reșița – 15 și se adresează celor calificați în următoarele meserii: agent de securitate, electrician în construcții, inginer geodez, îngrijitor spatii hoteliere, inspector/referent resurse umane, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semisolide, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, placi mozaic, faianță, gresie, parchet, zidar rosar-tencuitor și zugrav

În Anina este disponibil un post de muncitor necalificat în silvicultură, în Bocșa un ajutor de ospătar, în Bozovici un paznic și un conducător auto transport rutier de mărfuri. 3 ajutori de ospătari, un casier și un îngrijitor de clădiri sunt căutați pentru a fi angajați în Caransebeș, agent de vânzări, îngrijitor de clădiri, conducător auto mașini și camionete precum și un zidar pietrar sunt căutați în Moldova Nouă, iar în Oțelu Roșu un îngrijitor clădiri. Alte 3 posturi sunt disponibile în Oravița: lucrător gestionar, vânzător și muncitor necalificat în silvicultură.

Situația detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro  la secțiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de munca.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei