37 de polițiști de frontieră, repartizați prin Ordin de ministru la noul punct vamal de la Moldova Nouă

modelmic

Astăzi este inaugurat noul punct vamal de trecere a Dunării cu bacul, Moldova Nouă – Golubac.

În acest sens, a fost emis Ordinul Ministrului Afacerilor Interne prin care au fost repartizați 37 de polițiști de frontieră pentru PTF Moldova-Nouă, un număr suficient, spune Marcel Vela, pentru ca timpul de așteptare la trecerea graniției să fie redus cât mai mult.

Prin operaționalizarea punctului de trecere a frontierei (PTF Moldova Nouă) se va reduce din fluxul existent în celelalte 13 puncte deschise pe granița de Sud-Vest și se va fluidiza circulația persoanelor între România și Serbia”, a spus ministrul de Interne.

De asemenea, reprezentantul Guvernului transmite urările și gândurile sale bune tuturor celor care s-au implicat în acest proiect.

Pentru că astăzi particip la ședința de guvern și nu pot fi prezent la inaugurarea noului PTF, urez mult succes și viață lungă acestei noi porți a prieteniei româno-sârbe.

Felicitări Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră Timișoara care implementează proiectul și directorului ADR Vest, domnului Sorin Maxim, coordonatorul care a crezut în această importantă finanțare europeană!

Sărbători fericite și La mulți ani cu bine!”, a mai spus ministrul de Interne, Ion Marcel Vela.

80683541_1628585823947870_4181536969194471424_o

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  „Prin operaționalizarea punctului de trecere a frontierei (PTF Moldova Nouă) se va reduce din fluxul existent în celelalte 13 puncte …”, a spus ministrul de Interne.

  Se va reduce fluxul … cu reduceri de personal prin “modificările ce se efectuează în structura posturilor”?
  Locuinţe de serviciu se asigură acestor oameni?
  Dar decontarea cheltuielilor suplimentare de transport?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei