4 minori din Bocșa, cercetați pentru furt calificat! Au sustras dintr-un imobil bunuri în valoare de 4.000 de lei!

 modelmic

Polițiștii cărășeni au reușit să identifice autorii unui furt petrecut în urmă cu câteva luni de zile în orașul Bocșa. Este vorba de patru minori, cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani, care au sustras dintr-un imobil mai multe bunuri, în valoare de câteva mii de lei. Doar o mică parte a obiectelor furate au fost recuperate.

În urma administrării probatoriului, polițiștii din Bocșa au reușit sâmbătă, 4 noiembrie a.c., să identifice patru presupuși autori ai unui furt dintr-o locuință de pe raza localității. Aceștia au vârste cuprinse între 13 și 17 ani și sunt din Bocșa.

La data de 24 aprilie a.c., un bărbat din Bocșa a sesizat Poliția din localitate cu privire la faptul că în perioada februarie-aprilie a.c., persoane necunoscute i-au sustras dintr-un imobil în care nu locuiește mai multe electrocasnice în valoare de aproximativ 4.000 de lei”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

Cei patru minori sunt cercetați acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților și a recuperării prejudiciului total.

O parte din bunurile sustrase au fost găsite în locuințele bănuiților (30%) și au fost restituite părții vătămate.

foto: voceavalcii.ro

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei