4 zile de distracție în minivacanța de Sfânta Maria! La Moldova Nouă, de Zilele Orașului 2017

Zilele orasului Moldova Nouă

Minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului găsește orașul de la malul Dunării într-o mare sărbătoare. Timp de patru zile, localnicii, dar și turiștii, dornici de vizitarea unor locuri mirifice din Clisura Dunării, vor avea parte de spectacole și excursii la mai multe obiective turistice din Moldova Nouă și împrejurimi.

Zilele orașului Moldova Nouă vor debuta sâmbătă, 12 august, pe scena amenajată pe faleza de la malul Dunării. Cunoscuta interpretă de muzică populară Mirela Petrean va deschide spectacolele ce vor avea loc timp de patru zile în orașul de la malul Dunării. Duminică, 13 august, programul artistic va fi dedicat tot cântului și jocului popular, iar pe scenă vor urca: Olivera Petrov și Petrică Miulescu Irimică. Dansurile populare vor fi puse în scenă de ansambluri locale. Luni, 14 august, Mira Škorić și formația Intermezzo Band, dar și Andreea Voica & Deian Galetin cu formația vor cânta și încânta publicul din Clisura Dunării. Ziua de luni, 15 august, va fi dedicată în întregime muzicii pop & rock. Pe scena amenajată pe faleza Dunării din Moldova Nouă vor urca artiștii: Yoyo, Rapp’Aga, Sonny Flame, Oana Radu și Elena Gheorghe. Capul de afiș al evenimentului de la Moldova Nouă, Carla’s Dreams, va încheia seria de concerte ocazionate de Zilele Orașului Moldova Nouă 2017. Mascații ne vor „cuprinde” pentru a treia oară în ultimul an și un pic, după ce ne-au „cuprins” anul trecut de la Oravița și, anul acesta, de la Reșița. După concertul moldovenilor, evenimentul se va încheia cu tradiționalul foc de artificii. Prezentatorul evenimentului va fi Tomi Popovici. Acesta va fi secondat, în ultima seară de concerte, de Roxana Vasniuc. Concertele vor începe în fiecare seară de la ora 19.00.

De asemenea, în timpul zilei se vor organiza croaziere pe Dunăre. În data de 15 august, cu ocazia Zilei Marinei Române, pe fluviul Dunărea va avea loc o parada de nave. Pentru cei tineri se vor organiza turnee de fotbal. Pe toată perioada evenimentului, în zona falezei Dunării, vor fi amplasate parcuri de distracții.

afis zilele orasului Moldova Noua

Am ținut cont de minivacanța din această perioadă și am hotărât ca manifestările ocazionate de Zilele orașului Moldova Nouă să se întindă pe o perioadă de patru zile. Am luat această hotărâre cu speranța că în această perioadă, în zona noastră, vor veni foarte mulți turiști și, dincolo de vizitarea obiectivelor turistice, aceștia să poată vedea și participa și la o parte din manifestările ce fac parte din specificul zonei noastre. Așadar, îi așteptăm într-un număr cât mai mare cu tot dragul, atât pe membrii comunității, cât și turiștii, în speranța că, și în acest an, sărbătoarea va rămâne una memorabilă pentru comunitatea noastră, dar și pentru noi toți!”, declară edilul-șef al orașului de la malul Dunării, Adrian Torma.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei