40 de tone de nisip și sare așteaptă venirea zăpezii! La Oțelu Roșu, iarna este un fleac!

modelmic

 

Cu toate că începutul iernii nu le-a dat prea mari bătăi de cap cărășenilor cu zăpezi și temperaturi mici, autoritățile locale din Oțelu Roșu sunt pe poziții, cu utilaje și materiale antiderapante, în cazul în care vremea schimbă foaia.

În momentul de față, Primăria Oțelu Roșu este dotată cu două tractoare, o volă și un camion cu care de trei ani de zile reușește să facă față provocărilor iernii. Astfel, susține primarul Luca Mălăiescu, o eventuală înrăutățire a vremii ]n săptămânile care urmează nu i-ar lua prin surprindere.

Mai mult, momentan autoritățile locale dispun de 40 de tone de nisip și 40 de tone de sare care vor fi distribuite în toate zonele orașului de îndată ce condițiile meteorologice o vor cere.

„Mereu am cheltuit foarte puțin de la buget pentru a plăti în iernile mai grele și pentru a face ca orașul să funcționeze din punctul de vedere al circulației, și spun acest lucru pentru că am reușit să dotăm Primăria în acești trei ani de zile cu două tractoare, o volă, un camion, foarte rar am mai avut nevoie să suplimentăm și să luăm și de la alții utilaje. Suntem pregătiți, am luat nisip, sare, utilajele sunt în stare perfectă de funcționare, am pregătit sărărițele, lamele de pus pe tractoare. Eu consider că în fiecare an am făcut față cu brio la perioada de iarnă”, explică primarul Luca Mălăiescu.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei