43 de cărășeni au rămas fără permis de conducere într-o singură săptămână

modelmic

 

Polițiștii rutieri din Caraș-Severin au acționat pe drumurile din județ cu scopul de a preveni și combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere și pentru reducerea consecințelor acestora.

În urma acțiunilor din trafic, polițiștii au constatat o serie de abateri, drept urmare au aplicat 743 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier, în valoare de peste 215.000 lei și au fost reținute în vederea suspendării 43 de permise de conducere. Dintre acestea, 32 de conducători auto au rămas fără permise pentru nerespectarea regulilor privind depășirea. Au mai fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Printre alte nereguli constatate în perioada respectivă au fost și 11 infracțiuni la regimul rutier.

Pentru că este și perioada începerii noului an școlar, polițiștii rutieri desfășoară activități de verificare în trafic a autovehiculelor destinate transportului de elevi, cu scopul de a preîntâmpina evenimente rutiere nedorite.

foto: realitateadebrasov.ro

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei