5 milioane de lei, investiți în realizarea unui drum agricol în comuna Doclin!

modelmic

Aproape 5 milioane de lei vor fi investiți în perioada următoare pentru realizarea unui drum agricol în comuna Doclin. Proiectul, amânat deja de câteva ori, pare acum să fi intrat în linie dreaptă, fiind desemnat câștigătorul lucrărilor. Drumul va avea o lungime de 10 km și va deservi locuitorii din Doclin, Tirol și Biniș 

Prin amenajarea acestuia se urmărește realizarea unei eficientizări a exploatărilor agricole aflate pe raza comunei Doclin, mai precis deservește o suprafață agricolă de 566 ha aparținând celor 3 sate componente ale comunei Doclin.

Se dorește reducerea timpului de transport și a consumului de carburant, sporirea siguranței în trafic, în special în zonele de racordare la arterele județene ce colectează traficul agricol, degrevarea drumurilor județene de traficul agricol local”, explică primarul Dănuț Oană.

În urma licitației, câștigătoare a lucrărilor a fost desemnată asocierea dintre S.C. AMM CONSTRUCT 2015 SRL și S.C. OPR ASFALT SRL, a mai precizat edilul. Contractul de execuție a fost semnat, urmând ca lucrările să înceapă după primirea tuturor avizelor necesare.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei