6 elevi din Caraș-Severin, 10 cadre didactice și 3 din personalul nedidactic confirmate cu Sars-Cov 2

a

Dintr-un total de 409 unități de învățământ preuniversitar la nivelul județului Caraș-Severin, un număr de 280 vor funcționa pe scenariul 1 verde, un număr de 64 școli și 2 cluburi ale elevilor pe scenariul 2 galben, iar un număr de 61 școli și 2 cluburi ale elevilor vor funcționa pe scenariul 3- ROȘU, a precizat Ion Chiosa purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar județean.

Pe lângă cei confirmați cu noul coronavirus, alți 57 de elevi, 29 de cadre didactice, din care 15 au ales să predea online si 14 să intre în concediu medical și 4 din personalul nedidactic, se află izolați la domiciliu. Pe scenariul 3 roșu, cu lecții exclusiv online, se află toate unitățile de învățământ de pe raza municipiului Reșița, pentru o perioadă de 14 zile, până pe data de 27 octombrie, din cauza ratei incidenței cumulate de cazuri, care a depășit pragul de 3 la 1.000 de locuitori. Aceeași măsură este aplicată și pentru școlile din Brebu, Târnova și Lupac.

În alte 4 localități (Caransebeș, Copăcele, Zorlențu Mare și Slatina Timiș), unde a fost depășit pragul de 1,5 cazuri la 1.000 de locuitori, toate unitățile de învățământ funcționează pe scenariul galben, alternativ, jumătate de clasă online, cealaltă jumătate „față în față” a mai afirmat profesorul Chiosa.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei