7.254.000 lei alocați de Guvernul României pentru 51 de primării din Caraș-Severin

 

uat

Guvernul României a aprobat suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale ale primăriilor, pe anul în curs. Pentru județul Caraș-Severin, a fost alocată bugetelor locale ale 51 de unităţi administrativ-teritoriale suma de 7.254.000 lei, pentru plata unor cheltuieli necesare pentru a asigura funcţionarea până la finalul anului. Banii provin din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019 pentru unele unităţi administrativ – teritoriale.

Proiectul de hotărâre de Guvern a fost elaborat de Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin şi Consiliul Judeţean Caraş-Severin, în urma centralizării solicitărilor venite de la primării, şi transmis Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.

Guvernul României a reușit, astăzi, să fie alături de cetățeni, să corecteze greșeli și să înlăture o parte din nedreptățile unei guvernări dezastruoase care a lăsat primăriile fără sumele necesare pentru închiderea bugetului.

Prin Hotărâre de Guvern am făcut rectificarea bugetară cuvenită, UAT-urile din județul Caraș Severin primind 7.254.000 lei pentru funcționarea necesară până la șfârșitul anului.

Suntem în continuare alături de oameni și lucrăm în slujba lor, dovedind că poate exista o Românie normală cu un guvern care să susțină administrațiile locale, indiferent de culoarea politică a primarilor, chiar dacă bugetul României a fost devastat și falsificat de către Guvernul Dăncilă”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela.

Cea mai mare sumă a fost alocată Primăriei Reșița, urmată de Oravița. din lista celor 6 orașe a căror bugete au fost echilibrate. iată mai jos lista tuturor celor 51 de UAT-uri și sumele alocate.

79710155_1629320370541082_8917139528620179456_o

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    „Suntem în continuare alături de oameni și lucrăm în slujba lor … bugetul României a fost devastat și falsificat”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela.

    Nu e şi ministru de Finanţe dar ce contează … Miliţia e cu noi!
    Sau e cu ei?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei