Reprezentanții ISU, solicitați să intervină în 7 localități din Caraș-Severin! O persoană a fost rănită și 4 mașini avariate!

 modelu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin a fost solicitat să intervină ieri în mai multe localități afectate de aversele și intensificările de vânt care au atins la rafale peste 90 km/h. Reprezentanții ISU au acționat pentru degajarea unor fragmente de acoperiș și a copacilor căzuți pe carosabil. În urma vijeliei, o persoană a fost rănită ușor, iar patru mașini au fost avariate.

Forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”al județului Caraș-Severin au fost solicitate să intervină în mai multe localități afectate de pe raza județului Caraș-Severin: Reșița, Caransebeș, Oțelu Roșu, Gherteniș, Berzovia-Izgar (DJ 587), Constantin Daicoviciu.

Echipajele de intervenție au acționat în 9 situații pentru degajarea unor fragmente de acoperiș desprinse de pe blocuri din cauza vijeliei puternice. De asemenea, s-a intervenit în 7 cazuri pentru degajarea unor copaci căzuți pe carosabil.

La nivelul inspectoratului s-a activat grupa operativă și a fost crescută capacitatea operațională la subunitățile de intervenție din zonele afectate.

Din datele înregistrate la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin, patru autoturisme au fost avariate în urma manifestării acestor fenomene, iar o persoană a fost rănită ușor”, informează purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin, Elena Tarla.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin recomandă cetățenilor ca pe timpul manifestării acestui tip de fenomene să se adăpostească în locuințe sau alte spații care le asigură protecția și să deconecteze aparatura casnică. De asemenea, pentru  limitarea eventualelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate.

Citește și Zeci de localități din vestul țării sunt în continuare fără curent, în urma urgiei care s-a abătut ieri asupra Banatului!

Citește și Vijelia a făcut prăpăd în Caraș-Severin!     

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei