800 de locuri de muncă la cules de căpșuni în Spania, anunță AJOFM Caraș-Severin!

modelmic

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin, prin Serviciul de Ocupare EURES România oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru munca sezonieră în agricultură la recoltarea căpşunilor, în campania 2018. Sunt căutate 400 de femei și 200 de cupluri, persoane apte pentru munca la câmp cu vârsta cuprinsă între 18 – 50 de ani. Nu se solicită experiență în domeniu.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 fiind zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plăteşte primul transport de venire, iar firma plăteşte întoarcerea, cu condiţia ca muncitorul să foloseasca mijlocul de transport oferit de firmă”, se precizează în comunicatul de presă transmis de AJOFM Caraș-Severin.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul Agenţiei), copie act identitate, adeverinţa medicală „apt pentru muncă” și CV.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Caraș-Severin, care poate fi contactat la sediul AJOFM Caraș-Severin din Reșița, str. Traian Lalescu nr 17 sau la telefon 0255-212160.

Pentru ocuparea acestor locuri de muncă se vor organiza selecții la Ploiești, în data de 11.12.2017 și la Craiova, în perioada 13-14.12.2017. Locațiile de desfășurare ale acestora vor fi comunicate ulterior.

foto: cbc.ca

Diana RADU

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei