9,81 – cea mai mare medie obținută anul acesta la Bacalaureat, în Caraș-Severin!

 modelmic

9,81 a fost cea mai mare medie obținută anul aceasta la Bacalaureat în județul Caraș-Severin. Conform datelor publicate cu puțin timp în urmă pe site-ul Ministerului Educației, cu această medie se pot mândri trei elevi cărășeni.

Este vorba de Maria Buliga, de la Colegiul Național C.D. Loga din Caransebeș, Cosmin – Marian Cipu – Drăghici, de la Colegiul Național Traian Lalescu din Reșița și Alexia Nadina Hrenyak, și ea de la Colegiul Național C.D. Loga din Caransebeș.

Tot din municipiul Caransebeș sunt și elevii care au obținut următoarele medii: Otilia Maria Anderca (9,76) și Alexandru Daniel Marcu (9,75), ambii de la Colegiul Național Traian Doda.

În total, peste 150 de elevi din Caraș-Severin au reușit să obțină medii peste 9.

Lista completă cu rezultatele obținute de elevii cărășeni poate fi consultată aici.

Elevii nemulțumiți de notele primite, pot depune contestații astăzi, între orele 16:00 și 20:00, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 10 iulie.

Candidații care nu au reușit să promoveze se pot înscrie la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului, programată în luna august.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei