Abandonul va fi sancţionat la Caransebeş

modelmic

Zilele trecute, primarul municipiului Caransebeş, Felix Borcean, a făcut o vizită în cartierul Pipirig, pentru a identifica unele spaţii care ar putea fi amenajate ca locuri de parcare, deoarece una dintre problemele semnalate de cetăţeni este cea a parcărilor de pe strada George Buitu.

„Am vizitat şi alte zone ale acestui cartier şi am mai identificat trei sectoare care pot fi amenajate. Unele dintre ele sunt deja asfaltate, trebuie doar trasate şi marcate corespunzător. În plus, am mai ascultat şi celelalte probleme reclamate de cetăţeni, şi cred că ele pot fi soluţionate foarte repede, fiind vorba despre parcările pe cămine cu apometre, care trebuie să fie clar delimitate, problema locurilor de joacă, chiar am descoperit un spaţiu care se pretează foarte bine pentru amenajarea unui asemenea obiectiv, şi, de asemenea, un spaţiu mixt, unde vor fi amenajate parcări şi locuri de joacă”, a declarat edilul.

Referitor la maşinile dezafectate şi abandonate pe domeniul public, Felix Borcean a mai adăugat că a discutat această problemă cu conducerea Poliţiei locale, inclusiv blocarea cu aparatură specifică a autoturismelor parcate neregulamentar, urmând ca angajaţii de la Domeniul public să se deplaseze pe teren pentru a indentifica respectivele autovehicule.

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei