Abonamente la jumătate de preț la CUSTOM, festivalul verii 2019, pentru reșițenii care donează sânge!

modelmic

Organizatorii festivalului CUSTOM Reșița 2019 au găsit o metodă inedită de a împușca doi iepuri dintr-o lovitură, cum spun românii. Pe de o parte încurajează donarea de sânge, iar pe de altă parte fac vânzare la biletele pentru principalul eveniment al verii în municipiul Reșița.

Astfel, toți reșițenii sau cei care sunt în trecere prin Reșița și care se prezintă în această perioadă la Centrul de Transfuzie Sanguină din Reșița și donează sânge pentru pacienții internați la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, pot achiziționa abonamentele la festival la jumătate de preț. Aceștia trebuie să se prezinte mai apoi la sediul Primăriei Reșița pentru a achiziționa abonamentele.

Încurajăm donarea de sânge, vă încurajăm pe voi să mergeți să donați oriunde v-ați afla. Dacă sunteți în Reșița, abonamentele noastre sunt reduse cu 50% pentru cei care merg să doneze la Spitalul Județean Reșița – cărora le mulțumim pentru parteneriat”, anunță organizatorii.

62405125_2407167155971380_5856080886100918272_n

 

Despre noua colaborare, managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița, Waldemar Murgu declară: „Împreună cu personalul Centrului de Transfuzie Sanguină Reșița, am demarat o campanie în vederea atragerii donatorilor de sânge. În această acțiune, Spitalul Județean de Urgență Reșița beneficiază și de sprijinul  Primăriei Municipiului Reșița, care a înțeles să se implice, oferind la vânzare 100 de bilete la Festivalul CUSTOM Reșița, la jumătate de preț, persoanelor care vor dona sânge pentru pacienții spitalului. Mulțumesc pe această cale, atât Primăriei Reșița, cât și potențialilor donatori, care, înainte de toate, sper să realizeze că prin gestul lor pot salva o viață!”

Custom Reșița va avea loc în perioada 5-7 iulie, în Poiana Golului. Biletele pentru o seară pot fi achiziționate cu 100 de lei, în timp ce prețul abonamentelor este de 250 de lei.

Pe scenă vor urca nume cunoscute precum: The Rasmus, Doro, Altenosfera, Massive Wagons, John Newman, Uriah Heep, U.D.O, Emir Kusturica & The Not Smoking Orchestra.

Custom Reșița va fi o revelație într-un spațiu care va aduce aproape comunități, oameni diferiți, multă muzică și ateliere pentru copii și adulți care vor să scape pentru un weekend de problemele zilnice. Va fi mai mult decât un eveniment – va fi o stare de spirit în care vechiul și noul se vor îmbina armonios, demonstrând că faliile între generații nu trebuie să existe” – transmit și organizatorii festivalului.

 

62080503_2402675746420521_3545151553277001728_n

 

foto Poiana Golului: corinacostache.com

 

 

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei