Accident cu 6 răniți pe Valea Bistrei!

accidec

Un accident rutier grav s-a petrecut în această după-amiază pe Drumul Național 68, care leagă Hațeg de Oțelu Roșu.

În apropierea localității Vama Marga, sat aparținător comunei Marga, șoferul unui autoturism Renault Clio, care circula din direcția Hațeg spre Oțelu Roșu, a fost surprins de frânarea unui autovehicul aflat pe sensul său de mers și nereușind să oprească în timp util în spatele acestuia a virat pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism Dacia Duster, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat rănirea a nu mai puțin de 6 persoane, aflate în cele două autoturisme. A fost nevoie de intervenția unui echipa de descarcerare ISU Semenic pentru eliberarea victimelor din autoturismul Renault. Din informațiile avute, 5 persoane au ajuns cu leziuni ușoare la Spitalul din Oțelu Roșu.

Circulația este restricționată de către echipajul de poliție aflat la fața locului, care face măsurători și investighează modul în care s-a produs accidentul.

ruierc

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei