Accident de muncă mortal în pădurile de la Marila

zaza
Printr-un apel la numărul de urgență 112, vineri după amiaza a fost anunțat un grav accident produs în cadrul unei exploatări forestiere din zona Marila județul Caraș-Severin.
A intervenit de urgență un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție din cadrul Secției de Pompieri Oravița. La o oră după apelul telefonic a sosit la fața locului și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță. Aceștia nu au putut decât să constate decesul unui tânăr de 30 de ani, care suferise un traumatism cranio-cerebral prin lovire cu un obiect dur.
La locul accidentului va fi prezentă în această seară și o echipa a Inspectoratului Teritorial de Muncă, fiind vorba despre un accident de munca, precum și un echipaj de la Inspectoratul de Poliție a județului Caraș Severin. Aceștia vor ancheta decesul bărbatului precum și circumstanțele în care s-a produs tragedia. Rămâne de văzut dacă exploatarea forestieră era legală sau nu. Vom reveni cu informații.

sursă foto: dcnews

Dan AGACHE

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei