Accident grav între Reșița și Soceni! Trei persoane au fost rănite și se află acum la urgențe!

modelmic

Un accident grav de circulație s-a petrecut în această după-amiază pe Drumul Național 58B, la ieșirea din Reșița spre Caransebeș, într-un viraj din apropierea celebrului Kilometru 8. Din primele date oferite de polițiștii de la Serviciul Rutier, se pare că un autoturism Mazda, care circula dinspre Reșița spre Caransebeș, a intrat pe contrasens și a acroșat un alt autoturism marca Ford, care venea spre Reșița. Autoturismul Mazda a intrat în derapaj necontrolat și a lovit cu partea dreapta-spate un tir care se deplasa spre Reșița.

Surprins, șoferul tir-ului a virat maxim la dreapta, părăsind partea carosabilă, însă, în ciuda eforturilor acestuia, impactul nu a putut fi evitat. În urma accidentului trei persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

Pentru facilitarea intervenției ambulanțelor la fața locului, circulația în zonă a fost oprită, fiind formată o coloană de autovehicule de aproape 3 kilometri.

Update 15:20 Persoanele rănite, transportate la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, au fost stabilizate la Unitatea de Primiri Urgențe și se află, în acest moment, în afara oricărui pericol.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157695765656234″]

Sergiu TABAN

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Ion

    Inconstienti circula cu viteza omaoara lumea pe strada fac liniute si merg cu masinile tare politia ce face ??? Ii lasa asa ??

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei