Accident la Caransebeș, chiar la ieșirea dintr-o benzinărie! Un autoturism s-a oprit într-un stâlp!

modelmic

La doar câteva ore după tragicul accident de circulație ce a avut loc pe drumul ce leagă Caransebeșul de Lugoj și un urma căruia o femeie a decedat, un alt eveniment rutier a avut loc în municipiul de pe Timiș și Sebeș.

De această dată este vorba de accident ce a avut loc pe Calea Timișoarei, chiar lângă benzinăria OMV. Un conducător auto nu s-a asigurat la ieșea din benzinărie, mașina condusă de acesta fiind lovită de un autoturism care circula regulamentar, iar una dintre mașini a fost proiectată într-un stâlp de curent de pe marginea drumului.

Accidentul s-ar fi putut solda cu urmări grave, mai ales având în vedere că a avut loc chiar la ieșirea din benzinărie și în apropierea unui loc de joacă. Cu toate acestea, nicio persoană nu a fost rănită, conducătorii auto alegându-se doar cu spaima și cu pagube materiale.

 

 

 

Citește și UPDATE FOTO & VIDEO: Mașină, spulberată de un TIR pe DN6, în județul Caraș-Severin! O femeie a decedat!

 

 

Diana RADU

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei