Accident mortal în Caraș-Severin! O mașină a lovit un cap de pod și s-a rostogolit pe câmp pe o distanță de 40 de metri!

accident mortal

Un bărbat a decedat în urma unui accident de circulație produs sâmbătă după-amiază în județul Caraș-Severin. Conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, cauza accidentului a fost și de această dată, viteza excesivă. Victima este un bărbat de 54 de ani din orașul Oravița.

În după-amiaza zilei de astăzi, pe DJ 573A, a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări, rezultă că un bărbat de 54 de ani, din Oravița, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Ciortea-Vrani, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, lovind un cap de pod, derapând și rostogolindu-se aproximativ 40 de metri, pe câmp.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, care se afla singur în mașină”, explică Dinu Nicorici, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Karina TINCUL

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Cristian

    Wow! Pe drumul ăla n-ai cum să mori decât dacă-ți dorești asta! E un podeț de beton în apropiere de Vrani dar parapeții sunt la ceva distanță față de banda carosabilului, putea să redreseze. Somn la volan, alcool sau căuta ceva prin mașină și n-a mai fost atent altfel nu se explică… Păcat de el dar repet, pe drumul ăla n-ai cum să mori, e drept ca o sfoară și nu e decât un singur podeț! Nici măcar copaci nu sunt pe margine!

    Raspunde
  2. MIHAI

    Cele mai periculoase neparticipante la traficul rutier sunt așa-zisele capete de pod, obstacole absolut necesare și absolut defectuos concepute! Aceste tampoane perfecte, dacă nu se pot desființa, măcar ar trebui făcute sub formă de rampă!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei