Accident tragic! Un vânător a murit în pădurea din apropierea orașului Oțelu Roșu!

modelmic

O duminică de relaxare, a devenit o duminică a durerii nemărginite pentru o familie din Oțelu Roșu! O vânătoare de mistreți s-a terminat dramatic pentru unul din vânătorii care s-au aflat astăzi în pădurea din zona numită Valea Jgheabului. Laurențiu Hurtupan, în vârstă de 50 de ani, aflat la o vânătoare legal autorizată, a decedat, după ce a fost secerat de un glonț al unui ortac prezent la aceeași partidă!

Un accident tragic pentru care la această oră Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin efectuează cercetări la locul producerii nefericitului eveniment.  Ancheta este condusă de comisar șef Ion Olariu – împuternicit Adjunct al Șefului Inspectoratului și comisarul șef Ștefan Radu, șeful Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. Din sursele pe care le avem în zonă, se pare că în cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă pentru cel care a greșit ținta iar în loc de uciderea mistrețului, a reușit nefericita performanță de a-i lua viața colegului din grupa de vânătoare.

Căsătorit și părinte, Laurențiu Hurtupan, domiciliat în Oțelu Roșu, intrase doar de un an în rândul vânătorilor de pe Valea Bistrei, fiind un iubitor al acestui sport.

 

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei