Acțiune de ecologizare fără precedent la Ciudanovița! Primarul, șeful Gărzii de Mediu și elevii din Oravița și Ciudanovița au strâns 300 de saci cu deșeuri!

modelmic

O amplă acțiune de ecologizare s-a desfășurat în această dimineață pe malurile râului Jitin, între localitățile Ciudanovița și Ciudanovița Colonie.

La inițiativa primarului Constantin Dorian Nebunu, îmbrățișată de comisarul șef al Comisariatului Gărzii de Mediu Caraș-Severin, Marius Bălean dar și cu sprijinul mai multor elevi de la Liceul Teoretic „General Dragalina“, coordonați de doamna profesoară Maria Ogrin și al celor de la Școala Gimnazială din Ciudanovița, pe o distanță de doi kilometri au fost strânși nu mai puțin de 300 de saci de deșeuri.

Așa cum o confirmă și imaginile surprinse la acțiunea de ecologizare, au fost prezenți trup și suflet, atât în apa râului Jitin, cât și pe malurile acestuia, primarul comunei Ciudanovița, Constantin Dorian Nebunu și șeful Gărzii de Mediu din Caraș-Severin, Marius Bălean, aceștia declarându-se plăcut impresionați de modul în care tinerii din Ciudanovița și Oravița au înțeles să se implice în activitatea de strângere a gunoaielor, pentru un mediu mai curat.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157693772828181″]

„Vreau să le mulțumesc elevilor din Oravița și Ciudanovița pentru acțiunea de ecologizare de pe cursul râului Jitin și să îi asigur de întreaga mea considerație, la fel cum sprijinul domnului comisar șef Marius Bălean, de la Garda de Mediu a contat foarte mult astăzi în localitatea noastră și pentru comunitatea noastră. Sper ca pe viitor, să se alăture cât mai mulți cetățeni la asemenea acțiuni și împreună să conștientizăm că un mediu curat și pe care să-l păstrăm cu grijă fiecare dintre noi, într-un peisaj pitoresc așa cum ni l-a dat Dumnezeu la Ciudanovița, nu poate fi decât avantajul existenței noastre de zi cu zi pe aceste meleaguri“, aținut să transmită pentru Reper 24, primarul comunei Ciudanovița.

Sergiu TABAN     

Stiri similare

1 Comentariu

  1. elena

    Domnule Taban se vede ca a-ti schimbat macazul cu PSD-ul!!!! Pai nu vad acum jurnalistii d-voastra pe tot teritoriul judetului muntii de gunoaie? Pe drumul de la Resita la Ciudanovita comisarul sef al Garzii de Mediu nu a vazut gunoaiele din Ticvaniu Mare si toate deseurile de pe marginea drumului de la Resita pana la Gradinari ???De drumurile judetene nu se ia nimeni??? Pai cine sa faca curatenie …doamna Pascota si ea din acelasi partid cu Balean ???? De faptul ca nu se mai da drumul la noul deponeu va faceti toti ca dormiti si uitati !!!! Sa va fie rusine tuturor….Sunt sigur ca nu o sa dati drumul la mesaj asa ca va multumesc pentru nimic !!! LA MULTI ANI ROMANIA !!! LA MJULTI ANI ROMANI ORIUNDE VA AFLATI !!!!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei