Acțiunea caritabilă încheiată cu succes la Răcășdia. Peste 6 000 de lei donați pentru ZEBB!

Zebb

Suflarea fotbalistică din Reșița și Răcășdia și-a dat mâna pentru o cauză nobilă. Pe stadionul din Răcășdia, cele două formații, AS Voința și CSM Școlar, au disputat, sâmbătă, un meci amical cu scop caritabil.

Divizionara C CSM Școlar Reșița s-a deplasat sâmbătă, la invitația echipei locale AS Voința Răcășdia (liga a V-a), pentru a disputa o partidă amicală în vederea colectării de fonduri pentru un tânăr din localitatea Socol ce a fost victima accidentului rutier din Ungaria, pe autostrada M5, în apropierea localității Lajosmisze, în noaptea de 4/5 iulie. În urma tragicului accident, tânărul este imobilizat la pat și a suferit deja două intervenții medicale. Inițiativa meciului caritabil a avut loc la îndemnul antrenorului celor de la Voința, care l-a contactat la începutul săptămânii pe liderul galeriei rosso nero, Marcel Gușcă.

În urma donațiilor făcute de către spectatorii prezenți la stadion, dar și de membrii galeriei reșițene, s-a adunat suma de 6 100 lei, bani ce au fost donați tatălui tânărului ce a fost victima accidentului de la începutul acestei luni, Iavor Simonovici, prezent pe stadionul din Răcășdia. Fost jucător de fotbal și căutător de talente local, Iavor Simonovici a fost impresionat de donațiile făcute și, vizibil emoționat, le-a mulțumit tuturor celor care s-au implicat în această acțiune.

Mă bucur de eveniment, pe deoparte, însă pe altă parte, sunt trist pentru suferința fiului meu. E un gest foarte frumos din partea celor care s-au implicat. Pe teren am văzut colegi de-ai lui Zebb. Mii de mulțumiri tuturor și cu speranța în Dumnezeu, sper că o să fie bine! Trebuie să avem răbdare, fiul meu este tânăr și cu ajutorul celui de sus sper că se va vindeca și va reuși într-o bună zi să meargă din nou!”, a declarat Iavor Simonovici cu lacrimi în ochi.

Vă reamintim că tânărul Zebb Simonovici, în vârstă de doar 22 de ani, a fost diagnosticat cu ruptură de coloană cu secțiune medulară, măduva fiind distrusă în proporție de 98%. Zebb a fost deja operat de două ori și va mai fi supus câtorva intervenții chirurgicale în perioada următoare.

Pentru statisticieni, meciul s-a încheiat cu scorul de 9-0 în favoarea fotbaliștilor reșițeni, antrenorul acestora, Roco Sandu, considerând, dincolo de aspectul caritabil, deplasarea ca fiind una utilă pentru pregătirea din noul sezon competițional.

Pentru cei cu suflet mare și dare de mână îl pot ajuta pe Zebb, donând în cele două conturi bancare deschise la Raiffeisen Bank pe numele mamei acestuia, Simonovici Valentina.

 

EURO: RO61RZBR0000060017466570

RON: RO35RZBR0000060019179573

#ÎmpreunăpentruZebb

 

John GAVRILESCU

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Despa Gheorghe

    Stima,respect,sanatate si Dumnezeu sa i binecuvanteze pe toti,cei care sau implicat in aceasta actiune caritabila ptr acest tanar. ! ! !

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei