Activiștii PES din Caraș-Severin au readus zâmbetul pe fețele locuitorilor din Bogîltin și Dobraia!

 modelmic

Campania #ZâmbetulDeSărbători s-a desfășurat pentru al patrulea an consecutiv și în  Caraș-Severin, fiind inițiată în 2014 de PES activists România  la inițiativa președintelui  PES –  Victor Negrescu. Campania te provoacă să împodobești bradul alături de cei care încă nu au avut șansa de a avea un brăduț de Crăciun.

În acest an, PES  activists Caraș-Severin a oferit zâmbete mai multor copii,  familii din comuna Cornereva :  Bogîltin și  Dobraia.

modelmic

Timpul petrecut cu cei care au nevoie de speranță, susținere și sprijin a meritat ca întotdeauna : copiii s-au bucurat de vizită și daruri, s-au legat prietenii,  brăduțul  a fost încărcat mai ales cu zâmbete și emoții.

Activiștii PES au declarat în legătură cu acțiunea derulată în cele două localități: „oricine poate susține demersul nostru implicându-se direct sau provocând alte persoane pentru a arăta că toate persoanele merită un zâmbet de sărbători.“

Activiștii PES Caraș-Severin doresc prin intermediul Reper24 să mulțumească tuturor colegilor implicați în acțiune, colaboratorilor noștri, Marin Belei – MIRUNA INTERNAŢIONAL IMPEX S.R.L., REŞIŢA , Jiva Cocar – CARAȘ  S.A . Reșița,  Nona  Iorga, Silvester Orgonaș și alții.

Fericirea are nevoie de oameni pentru a se naște. Nu e vorba despre decizii irevocabile si ireversibile, e vorba despre ce putem face acum și aici pentru a-i face pe copii fericiți!

Felicitări PES activists Caraș-Severin!

Sergiu TABAN

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei