Actorul Marius Tudor, director al Teatrului de Vest din Reșița! Pentru următoarele patru luni!

modelmic

Teatrul de Vest din Reșița are un nou manager interimar. Pe funcția a fost numit, prin decizia conducerii Consiliului Județean Caraș-Severin, actorul Marius Tudor. Acesta se va afla la cârma instituției de cultură timp de patru luni, până la organizarea concursului de ocupare a funcției.

Începând cu data de 26 iulie 2017, domnul Marius Tudor va îndeplini funcţia de manager interimar la Teatrul de Vest Reşiţa, până în data de 22 noiembrie 2017.

Domnul Marius Tudor este absolvent al Facultăţii de Arte „George Enescu” din Iaşi şi este angajat al Teatrului de Vest Reşiţa, ca actor, din anul 2007”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Numirea lui Marius Tudor vine după demisia fostului director Nicolae Dumitru Vlădulescu și organizarea unui prim concurs pentru ocuparea postului. Singurul candidat al cărui dosar fusese admis, Dan Mirea, numit director interimar după demisia lui Vlădulescu, nu a reușit însă să ia concursul. Respingerea lui Mirea de către comisia de evaluare a provocat discuții interminabile în presa locală, în special după ce ce acesta s-a declarat nedreptățit de membrii juriului.

Dan Mirea este în continuarea directorul artistic al Teatrului de Vest din Reșița, iar timp de patru luni, va împărți conducerea instituției cu colegul său Marius Tudor.

Citește și Dan Mirea: a fi sau a nu fi directorul Teatrului de Vest din Reșița?

foto Marius Tudor: facebook

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Las ca-i bine

    Ii recomand d-lui Mirea sa se inscrie in PSD si este ca si rezolvata problema, va fi Director. Il cunosc si cred ca ar trebui sa se vada capacitatea si dragostea fata de Teatru a acestui domn, vechimea lui, talentul sau si etc.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei