Adio gropilor din carosabil. De astăzi la Reșița s-au început reparațiile

a

Pornită încă de luni, stația de asfalt din cadrul Direcției de Administrare a Patrimoniului Consiliului Local Reșița, a intrat de astăzi în lucru. După cum ne-a precizat Daniel Călin – șeful Secției s-a început plombarea gropilor din carosabil în cartierul Lunca Bârzavei, în zona Lidl – Kaufland, precum și pe Calea Timișoarei.

De mâine precum și în zilele care vor urma, funcție de condițiile meteorologice, vom continua pe bulevardele din municipiu, astfel încât, în cel mai scurt timp, să reușim să readucem carosabilul la o stare cât de cât acceptabilă“ - a declarat Daniel Călin.

b

Vă reamintim, pe arterele principale din municipiul Reșița nu se poate interveni cu un covor asfaltic nou datorită faptului că acestea sunt cuprinse într-un proiect de reabilitare completă prin introducerea noilor linii de tramvai, un proiect finanțat din bani europeni cu peste 60 de milioane de euro.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Oprea

  Buna dimineața mă.bucur că se fac drumurile dar sa sperăm că vor face și străzile care Sint pline de gropi și cînd.ploua cu găleata e atîta noroi că nu ai curaj sa mai ieși din casă pentru că pe strada e noroi au venit Anu trecut astă-vară au peticit strada Laminoarelor și alte străzi cite o lopată 2 de material de vai de mama lui că sa făcut groapa înapoi.gropiile .nu e buna strada ai alte străzi Sint gropi riști cu mașina să-ți spargi cauciucurile .

  Raspunde
 2. Jana

  pe strada din spatele blocului 1,3,5 de pe Fagarasului este jale, de 2 ani nu a facut nimeni nimic!! ar trebui sa nu mai achitam nici o taxa

  Raspunde
 3. Costi

  Chestia cu tramvaiul va mai dura 5 ani asa ca in fiecare an va fi același slogan urmat de marea peticeala cu 90% pietriș.

  Raspunde
 4. zero

  “Reșița nu se poate interveni cu un covor asfaltic nou … bani europeni cu peste 60 de milioane de euro.”

  Dacă asfaltează nu câştigă nimic (din taxe) şi pierde tăiţeii europeeni (ceruţi ca “ajutor” pentru asfalt).
  Ero(r)i au fost, ero(r)i sunt încă …
  Şi-or fi …

  Raspunde
 5. Girboan Marcela

  Va invitam sa reparați si pe Aleea Hunedoara, bl. 6, unde e JALE. Nu putem ieși din bloc din cauza nămolului. Ajutorrrr!!!!

  Raspunde
 6. Sebi

  Poate se gândește să astupe și craterele de pe centura… Cred că nici pe timpul bombardamentelor nu arata așa un drum..

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei