Administrația Ursu mai dă o lovitură! Piața Agroalimentară a primit finanțare pentru reabilitare

modelmic+editorial

Administrația publică orăvițeană a primit confirmarea pentru proiectul depus în vederea reabilitării Pieței Agroalimentare. 1,3 milioane de euro vor fi alocați refacerii singurei piețe de profil din orașul din Valea Carașului.

Demersul administrației publice locale orăvițene de a atrage cât mai multe fonduri nerambursabile, pentru a rezolva problemele din comunitatea orăvițeană, dă roade. După ce la mijlocul lunii mai Primăria a semnat un contract în valoare de aproximativ 10 milioane de lei, oficialii Primăriei au mai primit încă o veste bună astăzi.

Proiectul privind reabilitarea și modernizarea Pieței Agoalimentare din oraș a fost aprobat pentru finanțare, iar marți, 6 iunie, autoritățile orăvițene și cele din Biserica Albă, Serbia, vor fi prezente la sediul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră (BRCT) Timișoara pentru a semna contractul de finanțare în valoare de 2 milioane de euro, puțin peste 1,3 milioane mergând spre proiectului depus de către Primăria Oravița.

Citește și: Vești bune! Piața de 1.300.000 de euro de la Oravița are tot mai multe șanse de concretizare!

Este încă o reușită a echipei noastre care se ocupă cu atragerea de fonduri europene nerambursabile. După ce am primit cu bucurie vestea finanțării reabilitării celui mai vechi teatru din țară, Teatrul Vechi «Mihai Eminescu», iată că marți (n.r. 6 iunie) vom fi prezenți la Timișoara pentru a semna încă un contract de finanțare nerambursabilă. Încă din primul mandat, după ce am analizat resursele financiare proprii, mi-am dat seama că singura șansă de a dezvolta comunitatea orăvițeană este atragerea de cât mai multe finanțări nerambursabile. Sunt extrem de fericit și stați cu ochii pe noi, suntem de abia la început”, a declarat, pentru Reper24, primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu.

IMG-20160201-WA0001

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei