Adrian Doxan, singurul interesat de postul de inspector școlar general!

inspector școlar general

Ministerul Educației organizează din nou concurs pentru ocuparea funcției de inspector școlar general în Caraș-Severin. Este pentru cea de-a patra oară în ultimii doi ani, când funcția este scoasă la concurs. Spre deosebire însă de dățile trecute, când la concurs nu s-a înscris nici un candidat, de data aceasta actualul inspector școlar general, prof. Adrian Doxan și-a luat inima în dinți și s-a decis să concureze pentru postul pe care îl ocupă.  

Doxan a fost numit inspector școlar general prin detașare în interesul învățământului în luna mai a acestui an, imediat după demisia fostului general Nicolae Grindeanu. Conform declarației de atunci, Grindeanu a demisionat din motive personale, dar el și-ar fi pierdut postul oricum, având în vedere o decizie a Ministerului conform căreia toți șefii de ISJ-uri care nu se prezintă la concursurile pentru ocuparea funcției își pierd mandatele. În aceași situație s-ar fi aflat și Adrian Doxan, care a declarat însă pentru Reper 24 că nu acesta este motivul care l-a determinat să intre în concurs:

„Din clipa în care am acceptat funcția de inspector școlar general, am fost conștinet că va trebui să particip la concurs. Ce pot să vă spun este că sunt singurul candidat. A mai fost cineva care s-a înscris, de la Târgu Jiu, dacă nu mă înșel, dar dosarul său nu respecta prevederile metodologiei. I s-a cerut să îl completeze și până la termenul limită de înscriere nu a adus documentele care lipseau”.

Concursul se va desfășura în data de 12 august la sediul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, urmând ca cel mai probabil în toamnă să fie organizat concurs și pentru ocuparea posturilor de inspectori școlari generali adjuncți.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Opinia Publica

  Ca in Romania! Descurajarea tuturor candidatilor sa nu se strofoace candidatul unic prea mult cu invatatul. Se pica la dosare, la intrerviu ca peste tot. Candidatul din Tg. Jiu s+a riscat pentru ca nu erau consecinte, cei din Resita nu au curaj….stiu ce-i asteapta dupa ce iese cine trebuie.

  Raspunde
 2. COGITO ERGO SUM

  Ce mascarada!Toata lumea stie ca Profesorul Doxan este ahtiat,obsedat dupa aceasta functie!A suferit enorm cand a fost indepartat(din considerente politice) ,dupa primul “‘descalecat”‘ la ISJ din aceasta importanta functie!Acum a revenit glorios(tot pe considerente politice) si e din nou ,pe cai mari! Ar fi culmea sa alerge singur pe pista si sa ajunga pe locul 2!Invatamantul carasan este pe maini bune,garantat!

  Raspunde
 3. Tirimba

  Flacaul nu calca, nici macar in vis, pe urmele tatalui sau, care, desi nu a fost decat maistru la Lic. 3, avea un caracter aparte. El, saracul , e decat o copie incolora , insuficienta si stangace a acestuia……

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei