Adrian Petrea: „Ha, ha, ha! Din ciclul: «Cu televizorul, să mințim poporul!»”

dacica-petrea

Adrian Petrea, fost internațional de handbal, inter al echipei de Liga Campionilor, Pick Szeged, si ex-antrenorul echipei de prima ligă a Reșiței, dar și promotor, alături de finanțatorul Cristian Patru, al proiectului Academiei de handbal Adrian Petrea, îl contrazice pe viceprimarul Reșiței, Adrian Dacica, în privința intenției administrației reșițene de a salva echipa de handbal HC Adrian Petrea.

Vineri, în cadrul unei conferințe de presă, Primăria Municipiului Reșița a lansat un nou proiect ce-și propune a aduce Reșița în prim planul handbalistic național. Cum în oraș exista o echipă ce reprezenta Reșița în primul eșalon handbalistic, însă acesta era un proiect privat, viceprimarul Dacica a fost întrebat de jurnaliști de ce nu s-a dorit continuarea acestui proiect. Fostul antrenor emerit de lupte a declarat că autoritățile locale au căutat o modalitate de finanțare pentru a continua proiectul H.C. Adrian Petrea, însă legislația în vigoare nu permite acest lucru.

Viceprimarul Dacica, însă, este contrazis de fostul internațional Adrian Petrea, fostul antrenor al celor de la HC Adrian Petrea.

Ha, ha, ha! Din ciclul «Cu televizorul, să mințim poporul!»”, a fost prima reacție a profesorului Adrian Petrea. Acesta îi răspunde viceprimarului Adrian Dacica în cazul afirmației privind imposibilitatea sprijinului financiar pentru echipa de ligă națională HC Adrian Petrea.

Clubul H.C. Adrian Petrea a oferit autorităților locale, în momentul când trecea prin momente dificile din punct de vedere financiar, două variante vizavi de echipa de seniori care activa în Liga Națională și necondiționat, avea inscripționat pe echipamentul de joc numele orașului pe care aceasta îl reprezenta.

1.Preluarea echipei 100% de către autorități și posibilitatea schimbării denumirii acesteia după cum doresc.

2.Parteneriat între autorități și club, aport din partea autorităților după posibilitatea lor.

Concluzia acestor oferte? Echipa HC Adrian Petrea s-a desființat!”

Întrebat de proiectul actual al Municipalității, Adrian Petrea le urează mult succes și speră ca handbalul de performanță să revină în orașul de pe Bârzava.

Le doresc celor de la Primărie multă baftă! Noi am vrut doar să creăm un fenomen plăcut pentru oraș. Nu conta forma de asociere, dar se pare că persoanele implicate direct cu finanțare sau nume nu au fost agreate. Poate, într-o bună zi, le vor impune și celor de la Dedeman să își schimbe denumirea, dacă vor să își desfășoare activitatea în orașul pe care îl conduc! Da, o să ziceți ca nu e același lucru, că Dedeman plătește impozit și are angajați. Așa este, dar Dedeman nu vinde și imaginea orașului!”, a încheiat ironic Adrian Petrea.

 

Sergiu TABAN

Stiri similare

8 Comentarii

 1. Petru

  Pe finantarea de la buget, toti ne pricepem la – orice. Ne dam cu parerea, pacat ca nu-i sport olimpic … (datul cu parerea!).

  Raspunde
 2. zero

  Daca Popa sau Dacica nu primesc minimum 10% din finantarea publica oferita, vor spune ca “…legislația în vigoare nu permite acest lucru.” Tipic la PNL.

  Raspunde
  1. maro

   Sunte-ti o publicatie psd-ista. E nasol sa dormi noaptea cu gandul ca esti un milog care scrie pentru un partid politic corupt. Rusine,timpul le rezolva pe toate.

   Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei