Adriana Sărăor vrea să aducă Fârliugul la standarde europene! „Am voința și experiența necesare pentru a găsi soluțiile potrivite”

modelmic

Cu o vastă experiență în administrație publică, Adriana Sărăor, fost subprefect al județului Caraș-Severin, a decis să intre în lupta electorală și să candideze pentru funcția de primar al comunei Fârliug. Obiectivul major al Adrianei Sărăor, în cazul în care va câștiga alegerile din 27 septembrie, îl reprezintă asigurarea bunăstării comunității, după cum reiese dintr-o scrisoare-mesaj adresată de candidatul liberal, cetățenilor din Fârliug.

„Dragi cetățeni ai comunei Fârliug,

Pentru mulți dintre dumneavoastră sunt Adriana, funcționarul public din Primăria Fârliug, aflat întotdeauna în slujba cetățenilor, cu o experiență de peste 14 ani în administrație publică.

În ultima perioadă de timp, am fost onorată să ocup înalta funcție publică, cea de subprefect al județului Caraș-Severin, funcție care mi-a permis și mai mult să înțeleg care sunt nevoile oamenilor și cât de important este să promiți oamenilor doar lucrurile care sunt cu adevărat realizabile.

Prin muncă și cu ajutorul lui Dumnezeu, am devenit omul de astăzi. Am capacitatea de a mă implica, am voința și experiența de a duce lucrurile până la capăt, de a găsi soluțiile potrivite pentru realizarea tuturor obiectivelor pe care mi le-am propus pentru comunitatea noastră.

În această perioadă a campaniei electorale veți auzi multe lucruri frumoase dar, vă asigur că pentru realizarea lor este absolut necesar ca cel care promite să fie și capabil să realizeze ceea ce promite, să aibă o pregătire profesională temeinică, să aibă experiență în administrație și să vadă în viitor, adică să aibă viziune.

Cred cu tărie că, experiența pe care am dobândit-o în acești ani de administrație, împreună cu susținerea dumneavoastră, sunt factorii de bază care ne vor ajuta să aducem comuna noastră la standarde europene.

Am toată încrederea în înțelepciunea dumneavoastră de a decide spre binele comunității noastre, pentru viitorul comunei și pentru binele nostru al tuturor.

Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere și vă asigur că voi rămâne mereu alături de dumneavoastră!”, le transmite cetățenilor din Fârliug, Adriana Elena Sărăor, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei.

119422618_10221229804966067_892781419676110812_n

 

Redacția

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei