AJOFM Caraș-Severin organizează cursuri gratuite de formare profesională

modelmic

Șomerii înregistrați la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă pot opta pentru unul din cursurile de formare sau recalificare profesională puse la dispoziție de agenția cărășeană. Un astfel de curs va începe luna aceasta, concomitent fiind organizate înscrieri la alte peste 20 de cursuri.

„În luna martie, va începe un program de formare profesională în meseria de frizer-coafură-manichiură-pedichiură și se va derula la Reșița. La cursul gratuit organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin vor participa 20 de persoane”, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Caraș-Severin.

În această perioadă se fac înscrieri și pentru programele de formare profesională în următoarele meserii: agent vânzări, agent de securitate, bucătar, cameristă, îngrijitor bătrâni la domiciliu, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, inspector SSM, fasonator mecanic (cherestea), frizer-coafură-manichiură-pedichiură, lucrător finisor pentru construcţii, lăcătuş mecanic de întreţinere şi reparaţii, lucrător în comerţ, ospătar, chelner, vânzător în unităţile de alimentaţie, operator introducere, validare şi prelucrare date, recepţioner hotel, competenţe cheie, ajutor bucătar, îngrijitor spaţii verzi. De menționat că aceste cursuri vor fi demarate doar în momentul în care clasele vor fi complete.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17, tel 0255/212160, punctelor de lucru ale acesteia din judeţ sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la secțiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin/Persoane fizice/Cursuri de formare profesională.

foto: brasovultau.ro

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei