Al doilea pas din acest an pentru menţinerea în Liga 2

modelmic

Rossonerii abordează meciul cu Rapid cu încredere şi speranţă!

 

Etapa a XXIV-a a Ligii 2 ne pregăteşte întâlnirea cu Rapid Bucureşti, meci care se va desfăşura duminică, 8 martie, de la 12.30, pe stadionul din Regie. Gazdele vin după două remize fără gol în compania echipelor AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele şi ASU Politehnica Timişoara, dorindu-şi o victorie pentru a se menţine în cursa pentru promovare. Echipa noastră, este la al doilea meci în deplasare, după cel de la Târgu Jiu, cu Pandurii, de care am trecut cu scorul de 4-1. În ultima etapă a competiţiei nu am jucat, fiind programat meciul pe propriul teren cu Daco-Getica, echipă retrasă din campionat. Conducerea clubului a apelat la un meci amical, la Drobeta-Turnu Severin, cu FC U Craiova 1948, lidera Seriei 4 a Ligii a III-a, virtual promovată, în care reşiţenii s-au impus cu scorul de 3-1.

La conferinţa de presă premergătoare jocului cu Rapid, susţinută, joi, 5 martie, antrenorul echipei noastre, Dorinel Munteanu a declarat: „Duminică avem al doilea joc oficial din acest an, cel cu Rapid. Un joc foarte greu, în care chiar dacă Rapidul este echipa favorită, noi mergem la Bucureşti ca să facem un joc bun, să câştigăm punct sau puncte. Nu va fi uşor. Ştim că şi Rapidul este pus sub o mare presiune,dar echipa noastră are ca obiectiv salvarea de la retrogradare şi fiecare joc îl tratăm foarte serios, pentru a obţine maximum din acel joc. Din punctul meu de vedere, al lotului, nu avem nicio problemă medicală, toţi jucătorii sunt apţi, s-au pregătit foarte bine în aceste două săptămâni şi eu sunt încrezător în modul în care ne vom prezenta duminică. Băieţii au un moral bun. După cum am precizat la începutul returului, îmi doresc să am „probleme” în a face echipa, lotul. Sunt pus în această situaţie în care trebuie să las acasă 5 – 6 jucători care s-au pregătit foarte bine, dar eu răspund pentru cei 18 jucători cu care abordăm jocul cu Rapid. Toţi jucătorii sunt concentraţi, dornici de a prinde lotul, de a câştiga jocurile, dându-mi mari speranţe pentru îndeplinirea obiectivul stabilit: salvarea de la retrogradare. Ultimul jucător venit la Reşiţa, Dumitraş, este un jucător cu mare experienţă şi va face deplasarea duminică, luându-i locul lui Yvan, la care am renunţat din cauza unor probleme medicale.”

Miruna MIHANCEA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei