ALARMANT: Minor din Doclin, dispărut fără urmă de 5 luni! Poliția continuă căutările dar n-are nicio pistă!

modelmic+editorial

Marian Csigi, un tânăr în vârstă de 16 ani din comuna Doclin a dispărut în condiții suspecte în data de 23 ianuarie, fiind de negăsit de atunci.

La aproape cinci luni de la data dispariției, Poliția nu are nicio pistă cu privire la ce s-ar fi putut întâmpla cu minorul. Aceste este dat în urmărire națională dar din 23 ianuarie nimeni nu mai știe absolut nimic de el.

Condițiile în care băiatul a dispărut au declanșat un adevărat scandal în comună, dar și suspiciuni cu privire la soarta minorului.

La baza dispariției băiatului ar sta un conflict cu o vecină. Mai exact, Marian Csigi se afla cu caprele pe câmp pe raza satului Tirol, atunci când unul dintre animale i-a fost sechestrat de Oana Crsta, o vecină indignată de faptul că animalele băiatului intraseră pe terenul mamei sale.

Cel mai grav este faptul că între părțile implicate ar fi avut loc și o altercație. Din spusele bunicii băiatului, Oana Crsta ar fi sărit cu bâta la minor, aceasta fiind ultima persoană care l-a mai văzut pe băiat în acea zi.

Rudele îngrijorate s-au dus la locul altercație dar nu au mai găsit decât caprele, cojocul, telefonul, bâta și straița cu mâncare. Suspect este și faptul că pe telefonul băiatului, despre care rudele susțin că nu știe nici să scrie, nici să citească, s-a găsit și un mesaj netrimis, scris corect gramatical și cu diacritice, în care acesta își anunța familia să nu-l caute pentru că el nu se mai întoarce acasă

Organele abilitate au demarat căutările la o zi după dispariția băiatului, dar nu au găsit nicio pistă care să elucideze misterul. La cinci luni după incident, minorul este de negăsit.

Marian Csigi a fost dat în urmărire, astfel că oricine află vreo informație despre el este rugat să contacteze cel mai apropiat post de poliție.

 

CITEȘTE ȘI: Alertă la Tirol! Primăria Doclin și Poliția îl caută pe tânărul Marian Csigi!

 

Alexandra JURCA

Stiri similare

1 Comentariu

  1. seby

    Si amplentele de pe telefon ce spun ? Ca eu cred ca e posibil sa fi scris altcineva mesajul avand in vedere ca baiatul nu stia sa scrie asa corect.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei