Alba-neagra cu 3 alba-nezi și polițiștii de frontieră

a

Polițiștii de frontieră timișeni au depistat în zona de competență trei cetățeni din Albania care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicție de a intra în Spațiul Schengen. Cei trei albanezi au fost preluați de către autoritățile sârbe în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor.

Întâmplarea s-a petrecut zilele trecute, în jurul orei 23:30, când polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia, județul Timiș, au declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în urma căreia au depistat, în apropierea localității de frontieră Jimbolia, la 100 de metri în interior, trei persoane de sex masculin care nu își justificau prezența în zonă.

Polițiștii de frontieră i-au dus pe cei în cauză la sediul instituției pentru cercetări, unde s-a stabilit că sunt cetățeni albanezi, cu vârste cuprinse între 21 și 33 de ani. Bărbații au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, întrucât doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei și aveau interdicție de a intra în Spațiul Schengen.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar cei trei bărbați au fost preluați de către autoritățile sârbe, în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor – a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Timiș, subcomisar  de poliție Petre-Ionuț Nicola.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei