Alegeri cu ostilități și jigniri la adresa primarului, în comuna Doclin

 

doclin

Ziua alegerilor a fost una agitată și nefirească pentru locuitorii comunei Doclin. Andrei Alexandru Lingurar, zis Bebe–autointitulatul „Viitoru’ Primar” a vrut să le demonstreze localnicilor că el are putere în comună și a adus persoane din alte localități să voteze la Doclin, după cum susțin reprezentanții PSD din comună.

Atitudinea acestuia a fost percepută ca o mare jignire adusă localnicilor, prin încercarea de a le stabili soarta și a le denatura opinia, capitalizând voturi din exteriorul comunei. Mai exact, la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie, acesta a adus peste 30 de persoane de etnie romă, din cartierul Măgura și alte zone ale orașului Bocșa, să voteze în comuna Doclin, pentru a arăta oamenilor, într-un mod fals și mincinos, că are putere, mai spun cei din PSD.

Cetățenii comunei Doclin au fost surprinși să vadă valurile de persoane necunoscute, care circulau pe străzile lăturalnice ale Doclinului, conduse de Andrei Alexandru Lingurar spre secția de vot și care prin comportamentul necivilizat ce-i caracteriza, tulburau liniștea și ordinea în fața secției de votare și aduceau jigniri primarului ce încerca să restabilească calmul în localitate.

Cetățenii care sunt în măsură să-și stabilească singuri soarta și să-și exprime liber opinia, nu au nevoie de influențe externe, cărora oricum nu le pasă de soarta comunei.

Facem apel la cetățeni ca de acum înainte să iasă la vot și să-și exprime propria dorință și să sesizeze, de fiecare dată, încercările murdare și mincinoase, care au ca scop denaturarea realității!”, precizează reprezentanții filialei PSD Doclin.

41377715-2096-4b4d-a562-b220601ddb7d

Diana RADU

 

 

 

 

Stiri similare

2 Comentarii

  1. zero

   Da!
   Ion Voicu (din familie de muzicieni de etnie romă) a fost un elev al marelui George Enescu.
   Doar că s-a născut la Bucureşti, nu la Doclin :)
   Şi mai avea şi vioară “Stradivarius” (bun-simţ, civilizaţie şi decenţă).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei