Alimentarea cu gaz, oprită timp de 11 ore în Caransebeș! Delgaz Grid anunță finalizarea unei investiţii de 1,8 milioane de lei

model mic

Compania Delgaz Grid anunță finalizarea unei lucrări de investiţii în municipiul Caransebeş, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste cinci kilometri. Iar cum noile conducte trebuie cuplate la sistemul de distribuție, alimentarea cu gaz va fi oprită luni, 7 octombrie, pentru o bună parte din zi, pe 16 străzi din oraș.

Investiţia va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă şi este în valoare de circa 1,8 milioane de lei. 

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale luni, 07 octombrie, începând cu ora 08:30, pe următoarele 16 străzi:  Nicolae Titulescu,  Dumbravei,  Pajiştei, Luncii,  Florilor,  Zăvoiului, Cernei,  Zlagnei,   Carboniferă veche,  Parângului, Nedeea,  Balta Sarată,  Ţarcului,  Semenicului, Splaiul Sebeş şi Calea Severinului”, informează reprezentanții  Delgaz Grid.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19:30.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări”, se mai arată în comunicatul transmis de Delgaz Grid.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei