ALTEX vine la Reșița! La pachet cu un magazin de bricolaj și un restaurant tip fast-food!

modelmic

O nouă clădire va fi ridicată în zona dintre magazinele Kaufland și Penny din Reșița. Spre bucuria unora și nemulțumirea celor care sunt supărați că în municipiul de pe Bârzava majoritatea investitorilor sunt cei în comerț, terenul din zonă a fost achiziționat de ALTEX, iar de câteva zile cei care trec pe acolo au putut observa apariția utilajelor, care au pus la pământ clădirile care aparțineau pe vremuri celor de la Aquacaraș.

Știu că își fac un Altex acolo, nu am alte informații. Noi încercăm să conectăm rutier și pietonal cele două zone, pentru că erau obturate chiar de garajele alea, și se va face un Altex acolo. Eu nu am intrat în politica celor care sunt proprietarii terenului, a dezvoltatorilor. Da, erau în discuție și un JYSK și un KFC, dar nu știu detalii. De Altex știu că este o certitudine, au venit la noi la autorizare deja”, a precizat pentru Reper 24, primarul Ioan Popa.

Conform planului prezentat de cei de la Altex reprezentanților Primăriei Reșița, în zonă va fi ridicată o clădire care va avea trei componente diferite: electrice, bricolaj și fast-food. Altfel spus, Altexul va ridica clădirea și va lua în chirie un magazin de bricolaj și un restaurant tip fast-food.  Pentru moment se vorbește despre JYSK și KFC, dar rămâne de văzut dacă până la concretizarea proiectului, dezvoltatorul va ajunge la un acord cu deținătorii celor două branduri sau se va orienta spre alte firme.

87eed974-2e88-40fb-b35b-f65441b497e9964f320d-7dfb-4f5c-a15a-58844f7031aedd0327df-de40-4dbe-a908-8b3acfa150d7cee906c3-6d91-4850-9dcf-eb9875f5770ddf299d12-73ba-4465-a285-cb549d4cd063f96a1b47-3d14-4cf4-967a-ae222f1a4382ce05adad-f059-49cd-addb-daba4d6a6f37

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

8 Comentarii

 1. Adrian

  Dar pe la fost casierie E-On nu puteti repara drumul ???
  Si nu s-ar putea sa luati de acolo semnul de Acces Interzis pentru alte masini in afara de cele ale E-On ???
  Drumul ala este proprietatea lor ???

  Raspunde
 2. zero

  „Știu că își fac un Altex acolo, nu am alte informații … au venit la noi la autorizare deja”, a precizat pentru Reper 24, primarul Ioan Popa.

  Nuanţă de fineţe!
  Nu e “ne fac”, nu e “noi facem” ci e … “îşi fac” (lor).
  Or fi alt “partid”, altă mafie sau o altă gaşcă?
  Aici nu are alte informaţii “mozavirul” (atoateştiutor) de la Nădrag deşi acei “îşi fac” cică “au venit la noi la autorizare deja”.
  Îşi fac diferă puţin de … înşfac.
  Şi cu sugestia că (îşi fac) ar lucra cam fără autorizare sau nu în Reşiţa sau nu au cumpărat (corupt) nimic de la (noi=) tăiţelu’ & :)
  QED

  Raspunde
  1. Eu

   Ești zero și la propriu și la figurat, nu e normal daca vrei sa deschizi un KFC sau altele sa ai nevoie de autorizație? Scrie undeva că au cerut autorizație de construcție? Faci o mare confuzie ….întâi învață să citești și să interpretezi….probabil ești penelist

  2. zero

   @Eu
   Aveti dreptate: nu scrie că au cerut autorizaţie (de construcţie), scrie doar că “au venit la noi la autorizare” (venit la un noi, nu la un Eu).
   Nu scrie că au şi plecat cu autorizare. Text cu “echivax”.
   .
   „Eu nu am intrat în politica celor care sunt proprietarii terenului, a dezvoltatorilor.”, a precizat pentru Reper 24, primarul Ioan Popa.

   “Eu nu am intrat în politica” = eu sunt mic, nu ştiu nimic de data asta.
   Nu cumva tăiţelu’ ăsta minte cu tupeu, ca de obicei, că doar s-a “băgat” peste tot până acum, începând cu canalele de scurgere (de scursuri)?
   Nu vă contrazic în rest: pot fi zero, confuz, acum învaţ să citesc, să interpretez, probabil că pot fi (şi) penelist, de clasa I :) :) :)
   Doar că nu am şi neamuri de provenienţă (şi cultură) suburbană.
   Unde să caut?

  1. zero

   Negativ.
   Moţiunea simplă: … “Vela ruptă” – nu este un zero.
   Poate un precursor la … tăiţelu’ rupt :)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei