Ambasadorul Chinei în România, în vizită la Oțelu Roșu! Diplomatul vrea să vadă în primul rând Combinatul!

 modelmic

Relațiile dintre administrația locală din Oțelu Roșu și China par să fie din ce în ce mai apropiate, întărindu-se astfel și perspectivele unor viitoare investiți chineze în orașul din Valea Bistrei. După ce la Oțelu Roșu a poposit la finalul anului trecut un grup de oameni de afaceri asiatici, iar mai apoi primarul Luca Mălăiescu a fost invitat de aceștia în China, săptămâna viitoare se anunță o nouă vizită importantă în Caraș-Severin.

Ambasadorul Chinei în România, Xu Feihong, va vizita pe data de 25 mai orașul, Excelența Sa manifestându-și în primul rând dorința de a vedea Combinatul.

Am rămas într-adevăr surprins că și-a arătat doleanța de a se opri și la Oțelu Roșu, pentru că vizita unui ambasador, mai ales a Republicii China, într-un orășel atât de mic și neînsemnat pentru ei, dar foarte important pentru noi, este întotdeauna benefică” a declarat pentru Reper 24, primarul Luca Mălăiescu.

Edilul a precizat că delegația de oameni de afaceri care a vizitat în urmă cu câteva luni orașul nu a manifestat un interes deosebit pentru Combinat, fiind mai interesați de realizarea unei fabrici de mobilă în zonă, dar că aceștia au povestit mai departe oamenilor de afaceri din China despre oportunitățile de investiție în Oțelu Roșu, acesta fiind și motivul pentru care ambasadorul Chinei la București a decis să viziteze orașul.

Iată că aceea vizită nu a rămas fără ecouri, chiar și ambasadorul Chinei vrea să vină la Oțelu Roșu. Îl așteptăm cu mare interes și cu mare drag și sunt sigur că după ce va avea loc această vizită, acest ecou va merge mai departe și sper din tot sufletul să aibă și efecte pozitive vizavi de Combinat”, a mai adăugat Mălăiescu.

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Gore

    Povești rusești !
    E al doilea mandat al primarului, iar orașul arată jalnic (plin de gropi, gunoaie, lipsa locurilor de muncă, cerșetori, hoți etc.)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei